Baza porad Kulinaria

Co można kisić? Popularne i nietypowe propozycje

Kiszonki są doskonałą i zdrową przekąską lub napojem, zawierającymi wiele cennych witamin i minerałów, a także naturalnym probiotykiem, który poprawia odporność. O tym, co można kisić oraz jak wygląda proces kiszenia, piszemy poniżej. O procesie kiszenia Warto na początku wyjaśnić, czym różni się kiszenie od kwaszenia. Otóż niczym – są to synonimy i można ich […]

Kulinaria Oświata

Jak przebiega kurs gotowania dla dzieci?

Dzieci kochają uczestniczyć w kuchni – wybierać i podawać składniki czy dekorować ciasta. Pragniesz rozwinąć fascynację swojego malucha? Sprawdź warsztaty kulinarne dla dzieci. Od nas dowiesz się, czego dotyczą takie lekcje. Zalety kursu gotowania dla dzieci Warsztaty kulinarne dla dzieci są skierowane do pociech w przedziale wiekowym od 6-10 lat. W czasie warsztatów dzieci rozwijają […]